Carregant...
Kancho

Kancho

La Kancho e un joc foarte popular an japonia. Consiste sai bagi degetele an cur la cineva. An jocul asta de Kancho lucrul se complica deoarece victima ta e foarte cacata.

Jocuri:

ampuscaturi, proşti, punteria, japonezi,

Voturi: 30

Papagal Nebun

Papagal Nebun

Eşti un papagal nebun la ce ai place coc-osul. Trebuie sa te urci an vîrful din copac ca sa mănînci. Trebuie sa treci prin multe obstacole ce încearcă sa te retrasee ca sa impună sa ajungi departe.

Jocuri:

copiii, plataforme, animale, păsări,

Voturi: 28

Desen Liber

Desen Liber

Școala ta a organizat un concurs de desen liber. Tu ai fost selecționat ca sa reprezinți clasa ta. Obiectivul tău e sa faci desenul ce îți vine an minte. Fa-l cât mai repede și câștigă premiul.

Jocuri:

desenat, culori, copiii, copii,

Voturi: 22

Piatra de la Ana Maria

Piatra de la Ana Maria

Eşti un prizonier ce o scăpat din puşcărie. Şi poliţia te caută. Ai găsit un institut Psihiatrice pentru copii, Acum găseşte cei-le ca sa poţi intra sa te interne-zi ca sa te ascunzi de poliţie.

Jocuri:

poliţişti, aventuri grafice, mistere, cei,

Voturi: 17

Îmbracă pe Lauren

Îmbracă pe Lauren

Lauren e o fata sexi ce ai place sa fie tot timpul cu moda. Acuma, ia vrea săsi schimbe luukul de complect ca vrea sa merg-a an excursie. Ajut-o sa aleg-a un costum afara din comun. Fa-i un schimb de luuk foarte frumos.

Jocuri:

fetele, haine, ambracat, fete,

Voturi: 15

Pisica matematica

Pisica matematica

Eşti unul dintre cele mai deştepte pisici din lume şi te pregăteşte pentru a merge la Olimpiade-le de matematica pentru pisici. Forma ta de antrenat e peculiara.

Jocuri:

pisicii, abilitate, matematice, numere,

Voturi: 10

Drift Battle

Drift Battle

Jocul an care trebuie sa treci nivel de nivel demonstrînd ca eşti cel mai rapid castigand pe adversarul an drumuri ilegală nocturne. Tu obiectivul va fi cel de trecînd faze de faze fără sa te acidentezi nici sa rămîi al doilea.

Max Dirtbike

Max Dirtbike

Ești un motorist experimentat și tea invitat sa participi antr-o competiție de riscanta. Accepta provocarea și demonstrează ca ești cel mai bun competitor.

Jocuri:

copiii, motochiclete, curse, obstacule,

Voturi: 12

Castores Fericiţi

Castores Fericiţi

Şi dacă aţi place sa desene-zi asta e jocul tău. Poţi sa deseneze pe un castor şi pe un strut ce aşi trece ziua an valea de un munte. se pare ca unul dintre castor sa îndrăgostit de cealaltă castora.

Jocuri:

coloreaza, desenat, fetele, copiii,

Voturi: 10

Batdog

Batdog

O aventură unde protagoniştii sunt cîini de la cele mai mari super erou, al de Superman şi cel de Batman. Bătaia se liberă an cerul de Gotham.

Jocuri:

abilitate, cîini, batman, superman,

Voturi: 9

Movie Star

Movie Star

Ești un reprezentant de trei faimoase stele de Hollywood. Obiectivul tău e sa le ajuți sa se îmbrace cu cele mai bune haine ca sa fie antrevistate, sa semneze autografe și sa pozeze la camere de la televiziune.

Jocuri:

ambracat, fete, moda, faimosii,

Voturi: 8

Arny's Battle

Arny's Battle

Ești un arheologic și ești an Caraibe căutând o comoara veche. Pirați vreau sati fure campamentul tău. Acum trebuie sa folosești arma ta și sa termini cu intruși ana-intre sa atingă scopul lui.

Jocuri:

plataforme, ampuscaturi, insule, punteria,

Voturi: 8

Cura  Loahan

Cura Loahan

Lohan a luat prea multe droguri şi trebuie sa se reabiliteze. Tu eşti bolnav din spital unde eşti internată. Doctorul tea ordonat sai anjectezi medicamentele ca so vin-deci.

Jocuri:

spital, faimosii, punteria, actrite,

Voturi: 9

Alicia

Alicia

Alicia are o prezentare an seara asta. A fost anunţată ca trebuie sa antregeze premiile Óscar a cei mai buni actori, dar se găseşte confuză şi nu ştie cu ce sa meargă îmbrăcată. Trebuie sa o ajuţi sa aleagă hainele cele mai elegante ce are an dulapul ei pentru ocazia asta.

Jocuri:

ambracat, fetele, acesorii, moda,

Voturi: 8

Sort my Tiles

Sort my Tiles

Jocul e bazat an film \'Ice age\'. Obiectivul tău e sa montezi rumpecapete cu doua personaje din filmul tău preferat. Pune an practica toata inteligenţa pentru a realizarlo.

Jocuri:

filme, copii, puzzles, desene animate,

Voturi: 8

Hencock

Hencock

Locuiești într.o ferma și găinile tele au scăpat din curte. Acum obiectivul tău e sa le arunci cuti pentru a le prinde ana-intre ca părinti tai ajungă acasă și te certa ca nu le-ai îngrijit.

Jocuri:

copiii, punteria, animale, găini,

Voturi: 10

Onamis

Onamis

Eşti un agent de la forţele speciale din Spania. Eşti prizonier într-o cabină de securitate. Ca sa scapi trebuie sa rezolvi circuitele ce sunt an aceiaşi cabină.

Jocuri:

abilitate, mistere, clave, aventuri grafice,

Voturi: 7

Cooking Show Wontons

Cooking Show Wontons

Eşti un şef foarte faimos. Obiectivul tău e sa tai la gamba an bucăţi pentru a prepara farfuria eschisit . Fal repede şi demonstrează abilitatea ta şi bunul gust la bucătărie.

Jocuri:

lucru, mîncare, bucătărie, fetele,

Voturi: 7

Family Guy Sperm Wars

Family Guy Sperm Wars

Esti Stewie cel mai mic de la Griffin. Eşti aproape sa naşti, dar tocmai am aflat ca ai un frate geam-an şi doar unul dintre amîndoi se poate naşte.

Jocuri:

desene, nave, ampuscaturi, abilitate,

Voturi: 5

Paco gazolinerul

Paco gazolinerul

Tea contractat pentru ca ai la faima ca ești cel mai rapid gazoliner din lume. Demonstrează antro gazolinera ce are 6 distribuitori. Trebuie sa fi foarte rapid și eficient cu clienți.

Jocuri:

abilitate, gazolinere, copiii, copii,

Voturi: 6

1
2
3
4
5
6
7
8
9